Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Antioxidánsok linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Antioxidánsok képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: antioxidans.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 118 db
 Alga, mikroalga

Alga, mikroalga

Az alga, a mikroalga a méregtelenítés és a lúgosítás csodája! Nincs többé elsavasodás, vitaminhiány. Alga a sav-bázis egyensúly fenntartásához. 3 milliárd éve létezik egy különleges életforma ezen a bolygón, a korábbi kultúrák embereinek ez kölcsönzött életenergiát. Az óceánok mélyén ellenállt a folytonosan változó környezet veszélyeinek. Ő Földünk legősibb lakója: az alga, amely hihetetlen ellenálló képessége folytán túlélte a földtörténet során bekövetkezett valamennyi katasztrófát. Az alga minden rideg korszak dacára megőrizte biológiai értékét a fejlettebb élőlények számára. Az alga a sarkvidék zord éghajlatát éppúgy elviseli mint az akár 85 C-os hévforrásokat. A Földünk oxigénkészletének mintegy 90 %-át ma is az alga, másnéven moszat adja. Mi mindannyian azért élünk és lélegzünk, mert az alga szolgáltatja számunka az oxigént. Az alga multitehetség és sokkal többre képes, mint a fotoszintézis. A dél- és közép-amerikai, ázsiai és óceániai ősi kultúrák nagyra értékelték az alga, mikroalga képességét, életerejük fokozására, egészségük megtartására használták. Az aztékok méltán nevezték az algát az Istenek ajándékának.

100% Extra szűz olivaolaj

100% Extra szűz olivaolaj

A jó minőségű 100% extra szűz olivaolaj nagy mennyiségben tartalmaz A, E vitaminokat, Béta-karotint, egyszeresen és többszörösen telítetlen zsírsavat és antioxidánsokat. Rendszeres fogyasztása ajánlott. Napi 0,5 dl az orvosok által javasolt optimális mennyiség. Az extra szűz olivaolaj akadályozza a szabadgyökök kialakulását, csökkenti a vérnyomást és a koleszterin szintet, rugalmassá teszi az érfalakat, csökkenti a szív és érrendszeri betegségek kialakulását. Pithari 100% extra szűz olivaolaj rendszeres fogysztása= egészségesebb élet!

100% Extra szűz olivaolaj

100% Extra szűz olivaolaj

A jó minőségű 100% extra szűz olivaolaj nagy mennyiségben tartalmaz A, E vitaminokat, Béta-karotint, egyszeresen és többszörösen telítetlen zsírsavat és antioxidánsokat. Rendszeres fogyasztása ajánlott. Napi 0,5 dl az orvosok által javasolt optimális mennyiség. Az extra szűz olivaolaj akadályozza a szabadgyökök kialakulását, csökkenti a vérnyomást és a koleszterin szintet, rugalmassá teszi az érfalakat, csökkenti a szív és érrendszeri betegségek kialakulását. Pithari 100% extra szűz olivaolaj rendszeres fogysztása= egészségesebb élet!

4 csodatévő növény a Pomi-t-től!

4 csodatévő növény a Pomi-t-től!

A gránátalma, a brokkoli, a kurkuma és a zöldtea a Pomi-T kombinációjában segitik egymás hatásait. Ez által rendkívüli a hatékonysága is! Egyszerűen, kiméletesen és biztosan! Próbálja ki még ma, az egészsége a tét! Semmilyen mesterséges vagy káros anyagot nem tartalmaz, csak a növényekből kiméletesen kivont kristálytiszta növényeket a maximális hatékonyságért. A hatóanyagok kapszulába zárva kínálják e négy csodálatos szupertáplálék összes jótékony hatását. Érdemes bizalmat szavazni neki és igénybe venni segítségét a tavaszi megújulásunkban! Jó egészséget Mindenkinek!

A béta-karotin

A béta-karotin

A karotinoidok antioxidánsként viselkednek, ezért csökkenthetik a rák bizonyos fajtáinak kockázatát. Egyes kutatások szerint a béta-karotinban gazdag étrenddel csökkenhet a tüdő-, bőr-, gyomor-, vastagbéldaganatok száma. Más felmérések szerint a karotinoidok csökkentik a szív- és érrendszeri betegségek előfordulási arányát és jó hatással vannak a koleszterin szintre. A C-vitaminnal együtt fogyasztott nagyobb mennyiségű béta-karotin a szürke hályog megelőzésében játszik szerepet.

A cékla és a céklalé előnyei.

A cékla és a céklalé előnyei.

Kattints bátran és ismerd meg a cékla, valamint a céklalé jótékony hatásait és felhasználási módjait. A cékla több helyen is felhasználható, ha egészségvédelemről van szó. A cékla a hatóanyagainak köszönhetően számos egészségügyi előnnyel rendelkezik. A cékla és a cékla termékeknek köszönhetően a magas vérnyomást is csökkenthetjük, valamint a stroke kialakulásának a kockázatát is. A cékla ezek mellett más egészségjavító tulajdonsággal is rendelkezik, amelyeket a linkre kattintva megismerhetünk részletesen.

A feketeáfonya

A feketeáfonya

A feketeáfonya, mint antioxidáns A feketeáfonyában lévő vegyületek más flavonoidokhoz hasonlóan antioxidáns tulajdonságúak, melyek a sejteket és a sejtfalat a szabad gyökök által okozott károsodások ellen védik. A szabad gyökök igen reaktivak, melyek toxikus és nem toxikus anyagok metabolizmusa során keletkeznek a szervezetben. Az ilyen szabad gyökök a szervezetben az egészséges sejtfalra olyan hatással lehetnek, mely a membrán károsodását, funkciójának gátlását okozzák, valamint a sejt halálához vezethetnek. Így az antioxidánsok, azaz a szabad gyökök megfogói, öregedést gátló anyagoknak számítanak, ugyanakkor daganatellenes hatásúak, hiszen a szabad gyökök károsithatják az örökítő anyagot és ezzel mutációt (elváltozást) okozhatnak a sejtben. A feketeáfonya flavonoidjainak speciális hatásuk van a vérerekre és a vérsejtekre a sejtfal rugalmasságának növelésével. A kapilláris erek igy jobban nyújthatók, tágíthatók, a véráram növekedhet bennük, és a vörös vérsejtek pedig könnyebben deformálódhatnak, így könnyebben vehetnek fel olyan alakzatot, mely a keskeny kapilláris ereken képes gyorsabban átáramolni.

A gránátalma antioxidáns hatásai

A gránátalma antioxidáns hatásai

A gránátalma egy nagyszerű növény. Számos pozitív hatással rendelkezik, amelyek az egészségünkre is hatással vannak. A gránátalma jótékony hatással van az egészségünk és a testünk számára. A gránátalma magas antioxidáns hatással is bír. Ennek az előnynek köszönhetően képes a testünket megvédeni a káros szabad gyökök pusztító és sejtkárosító hatásaitól. Kattints a honlapra és ismerd meg a gránátalma előnyeit és gyógyhatásait. A gránátalma segítségével a magas koleszterinszint is csökkenthető, valamint egy nagyszerű alternatíva a fogyókúrázók számára.

A gránátalma ital hatásai

A gránátalma ital hatásai

A gránátalma kapszula sejtszintű védelmet biztosít a szervezetnek. Általánosan javítja az egészségi állapotot, de már fennálló fertőzések, gyulladások kezelésére is alkalmas. A gránátalma hatása kiterjed a szív- és érrendszerre, az ízületekre, csontokra és különösen előnyös férfiak számára, mivel csökkenti a prosztatarák kialakulásának esélyét. Fogyasztásával erősíthetjük az immunrendszert, fiatalíthatjuk a bőr, megállíthatjuk a hajhullást. Napjaink egyik szupergyümölcse magas antioxidáns tartalmával véd a kóros folyamatoktól, rákmegelőzéshez és a daganatok terjedésének megállításához is érdemes fogyasztani. Mannavita Gránátalma ital weboldalunkon!

Hirdetés
A homoktövis előnyei és a hajunk ápolása.

A homoktövis előnyei és a hajunk ápolása.

A homoktövisnek számos jótékony hatása ismert, amelyek mellett fontos tudni, hogy rendkívül gazdag antioxidánsokban, így erősíthetjük vele az immunrendszerünket. A homoktövissel emellett ápolhatjuk a hajunkat is, amit igen kevesen tudnak. A homoktövis gyógynövényt manapság egyre gyakrabban használ fel a kozmetikai ipar is hiszen rendkívül jó hatással van a bőrünkre és a hajunkra is. A honlapon külön fejezetben írunk a bőrünkre és a hajunkra gyakorolt előnyeiről. Amennyiben érdekel, kattints a honlap linkjére.

A hosszú élet titka

A hosszú élet titka

A tudósok előtt ismeretes, hogy az antioxidánsok szerepe a szervezet egészséges működésében, egészségünk megőrzésében kiemelkedően fontos. Amerikai kutatók azonban vizsgálataik alapján azt feltételezik, hogy a szervezet akár 20 százalékkal tovább élhet a természetes antioxidánsok, pontosabban egy bizonyos enzim bevitelével. Az eddig csak egereken elvégzett kísérletek eredményei azzal kecsegtetnek, hogy a módszer emberi alkalmazása esetén a 100 éves átlagéletkor is elérhetővé válik.

A megelőzés

A megelőzés

Azt mondják, az ember saját sorsának kovácsa. Ahhoz, hogy boldog legyen, a legfontosabb az egészség megőrzése, amihez az egyén döntő mértékben hozzájárulhat. A legtöbb, amit egészségünk védelmében mindannyian tehetünk: a megelőzés. A betegségekkel küzdő szervezet megfelelő működését ugyanis gyakran csak komoly erőfeszítések árán sikerül helyreállítani. Önök is úgy vélik, hogy a megelőzés kifejezéssel az utóbbi időben egyre gyakrabban találkoznak? Ezen nem is nagyon csodálkozhatunk! Az egészségügyi statisztikák szerint világszerte egyre nő a különböző gyógyszerek fogyasztása, ám ennek ellenére növekszik azoknak a száma, akik a civilizációs betegségek valamelyikében haltak meg aktív életkorukban. Úgy tűnik, a legmegfelelőbb megoldás, a betegséget előidéző kockázati tényezők megszüntetése, még mielőtt az egészséges szervezetben kifejtenék romboló tevékenységüket. Ön milyen tartalommal tölti meg a megelőzés fogalmát? Csupán elméleti szinten igyekszik vele foglalkozni? Esetleg már kevesebb zsíros ételt és több zöldségfélét fogyaszt? Bravó! Ám ez még nem elégséges!

A propolisz jótékony hatásai, előnyei.

A propolisz jótékony hatásai, előnyei.

A propolisz többféle jótékony hatással rendelkezik. Ezt a nagyszerű és a méhek által is előállított terméket az alternatív gyógyászat is örömmel használja fel. A honlap segítségével számos érdekes és fontos információt ismerhetünk meg a propolisz termékről. A propolisz hatással van az emberi szervezetre és segítségével kezelhetjük a különféle gyulladásokat és a fekélyeket is. Kattints bátran a honlap linkjére és gyógyulj te is propolisz termékekkel. A propolisz egy teljesen természetes anyag, amely hatással van egészségünkre.

A szabadgyökök támadása

A szabadgyökök támadása

Manapság szervezetünk sok károsító hatással, tényezővel küzd, mint a stressz (főnök) vagy a helytelen táplálkozás, így a szervezet nem bírja az egyensúlyt fenntartani, és túlsúlyba kerülnek a sejteket károsító, energiát elvonó szabad gyökök. A szabad gyököket a testben végbemenő általános és szükséges kémiai folyamatokkal is termel. Ilyen a légzés. A szabad gyökök azonban jöhetnek külső forrásból is: - Stressz - Uv sugárzás - Aktív sportolás (energia elvonás okán) - ipari szennyeződések, kipufogó gázok - Dohányzás

A zöld kávé és az antioxidáns hatása.

A zöld kávé és az antioxidáns hatása.

A klorogénsav előnyeit ismerhetjük meg a honlap segítségével. A klorogénsav a legnagyobb mennyiségben a zöld kávéban található meg, amelyről szintén írunk a honlapon. A klorogénsav magas antioxidáns tartalommal rendelkezik, amelynek köszönheti az egészségre gyakorolt hatásait. A klorogénsav a diabétesz betegek számára is jótékony hatással rendelkezik, ugyanis képes csökkenteni a vércukorszintet. A klorogénsav a glükóz felszívódását is gátolja, amely szintén a cukorbetegek számára előnyös tulajdonság.

Acai berry és biotermékek online.

Acai berry és biotermékek online.

Antioxidáns számos termékben megtalálható és számos jótékony tulajdonságot biztosítunk azoknak a termékeknek, amelyek ezt az anyagot nagy mennyiségben tartalmazzák. A honlapon egy biobolt webáruházat találunk, ahol szintén tartanak ilyen antioxidánsokkal telített termékeket, öbbek között vásárolható acai berry is. Az acai berri rengeteg antioxidáns tartalmaz és tele van tápanyagokkal, szinte mondhatni, hogy a legtökéletesenn táplálék. A honlapon online rendelésre is lehetőség van, a megrendelt termékeket pedig kérés szerint házhozszállítjuk.

Alultáplálkozás

Alultáplálkozás

A daganat elhelyezkedésétől, a betegség stádiumától, az alkalmazott kezelésektől függően egyes ráktípusokban akár a betegek 80 százaléka is veszélyeztetett lehet. Tesztünk (a MUST szűrés') segítségével felmérheti saját rizikóját az alultápláltságra vonatkozóan. Magyarországon a kórházakba kerülő betegek többsége túlsúlyos, ugyanakkor 40 százalékuk alultápláltság szempontjából veszélyeztetett. A leginkább érintett betegségcsoportok a daganatos megbetegedések, a tüdőbetegségek, a gyomor bélrendszeri betegségek illetve a neurológiai betegségek. Alultápláltság akkor alakul ki, ha a tápanyagok bevitele nem a szükségleteknek megfelelő és gyakori velejárója lehet bizonyos betegségeknek. Alultápláltságban az energia, fehérje vagy egyéb tápanyagok hiánya károsítja a szervezet működését és rontja a gyógyulás esélyét.

Tuti menü