Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Antioxidáns forgalmazók képes leírás - Antioxidánsok.tlap.hu
részletek »

Antioxidáns forgalmazók - Antioxidánsok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: antioxidans.tlap.hu » Antioxidáns forgalmazók
Keresés
Találatok száma - 11 db
Biokedvenc

Biokedvenc

Több tucat antioxidáns termék, gyógyhatású készítmény, e-vitaminok és magolajok természetes alapanyagokból, ökológiai gazdálkodásban előállított növényekből. Antioxidánsok terén is érdemes a bio minősítéssel rendelkezőt választani, szemben a gyógyszertári mesterséges vitaminokkal. A természetes antioxidánsok a növények ősi erején keresztül, szabadítják meg a szervzetünket azoktól a fránya szabadgyököktől.

BioNetwork

BioNetwork

Új Japán kutatási eredmények: tudományosan bizonyított öregedésgátló antioxidánsok legújabb -és sejtszinten az egyik leghatékonyabb- szereplője a Hidrogéngáz! Ki gondolná hogy ez a világegyetemben legelterjedtebb anyag ugyanúgy fiatalítja a testet belülről mint a bőrt kívülről?

GNLD

GNLD

A GNLD Betaguard termékét Dr. Arthur Furst fejlesztette ki, aki a körülöttünk lévő szennyező anyagok szervezetünkre gyakorolt hatásainak szakértője, azért hogy a környezetünkben egyre nagyobb számban megjelenő toxikus anyagok kapcsán felmerült személyes és szakmai aggodalmaira választ kapjon. A folyamatos kutatások és a csapatában dolgozó tudósok munkájának eredménye a Betaguard, olyan antioxidánsok és méregtelenítő anyagok egyvelege, melyek szinergikus módon hatnak és segítik szervezetünket a toxikus anyagok semlegesítésében.

Gyermek táplálékkiegészítők

Gyermek táplálékkiegészítők

Ezek az antioxidáns táplálékkiegészítők hozzájárulnak a fiatal szervezet egészséges fejlődéséhez. Immunerősítő hatásuk révén védenek a betegségekkel szemben, a bennük lévő nélkülözhetetlen tápanyagok pedig megteremtik a szervezet egyensúlyi működését. A gyermek készítmények rendszeres alkalmazásával sokat tehetünk azért, hogy gyermekeink szervezete a jövőben is ellenállóbb legyen a betegségekkel szemben és egészségesebb felnőttek válhassanak belőlük. A vitaminok és nyomelemek a szellemi és fizikai teljesítőképességet növelik, ezáltal a tanulás is könnyebben megy. Gyermek készítmények a természet gyógyerejével!

NaturVitamin

NaturVitamin

Szabad-gyökök mindenképp keletkeznek a szervezetben hormonális hatásokra, nem megfelelő életmód hatására, káros szokások, nem elegendő pihenés, nem megfelelő minőségű táplálkozás eredményeképpen, de még a testedzés közben is. Ugyanígy antioxidánsokat is termel a szervezet, hogy védje magát a szabad gyökök romboló hatásától. Egy kiadós edzés után például nagy mennyiségű antioxidáns termelődik a szervezetben, de antioxidánsokat kívülről is bevihetünk megfelelően összeválogatott táplálékokkal és táplálékkiegészítőkkel is.

NutriLAB

NutriLAB

Az étrend-kiegészítők kusza világában fontosnak tartom, hogy a gyógyszerészi szakma magas követelményei ebben a szegmensben is megjelenjenek. Ezért vállaltam el a Nutrilab termékek bevezetést, OETI nyilvántartásba vételét és most az értékesítését. Termékeink közös jellemzője a gyógyszergyári háttér, többségében a Capsugel of Pfizer ill. fahéj kapszulánk a Goerlich Pharma terméke. A termékek mellé nem tartozik csoda vagy filozófia és nem is fiatalítanak. De hozzájárulnak az életminőség adott esetbeni javításához ill. megtartásához. Gyógynövénykincseket, tudományosan már bizonyított hatású anyagokat tartalmazó kapszulák az úgynevezett LiCaps gyógyszer technológiai eljárással kerülnek kapszulázásra. Zöld pipás termékek ami azt jeleni, hogy az OETI a nyilvántartásba vételkor nem talált semmit ami a magyar követelmény rendszernek nem felelt volna meg. Külön kiemelném a Palmetto nevű készítményünket ami törpepálma és tökmagolaj kombinációja, a prosztata egészséges működéséhez járul hozzá. Bízom benne, hogy a fogyasztók igényes kiszolgálásához a Nutrilab termékek is hozzájárulnak majd.

OxiVital

OxiVital

Testünk csak akkor képes tápanyagokból energiát nyerni, ha elegendő oxigén áll rendelkezésére. Közismert, hogy a sejtek oxigénellátása nemcsak betegségek következtében, hanem az életkor előrehaladtával is romlik. Oxigénhiányhoz vezethet azonban a mozgás szegény, egészségtelen életmód és a nem megfelelő táplálkozás is.

Ökotermékek

Ökotermékek

A gyümölcsök természetes alkotórészei (polifenolok, flavonoidok) antioxidáns hatásuknak köszönhetően hozzájárulnak a szervezetünkben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához. Kombucha koncentrátum 9 gyümölcslé sűrítmény flavonoid tartalmával. A Kombuflavonoid egy antioxidáns bomba. A készítmény biztosítja a kombucha koncentrátum és a 9 gyümölcslé sűrítmény kedvező, egészség­megőrző, megújító tulajdonságait. Csak az élénk szín meg­tartása mellett garantálja minden flavonoid készítmény a hosszú távú ter­mészetes antioxidáns hatást.

Természetes segítség - Vitaminsziget.com

Természetes segítség - Vitaminsziget.com

A weboldal egyfajta útmutató az egészségük megóvásáért tenni akaróknak. Naponta frissülő írásainkban, enciklopédiánkban, tudástárunkban, szakértő rovatunkban sok érdekes témát boncolgatunk, különös figyelmet fordítunk arra, hogy az egészséget hasznos ötletekkel, tippekkel tegyük mindenki számára elérhetővé.

Hirdetés
Vemma

Vemma

A narancssárga Vemma két formula tökéletes arányban előkevert változata. Az egyik egy folyékony antioxidáns és vitamin komplexum, amely a mangosztánban tartalmazó xantonokat foglalja magában, a másik a 65 legfontosabb ásványi anyagot és nyomelemeket tartalmazó formula. A 946ml-es palack nagyszerű kiszerelés, hiszen átlagosan egy fő havi adagját tartalmazza, és a hűtőben sem foglal sok helyet. Egy csomag 2 palackot tartalmaz.

Vitamin Station

Vitamin Station

A Vitamin Station készítményei kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával készülnek, nem tartalmaznak tartósítószert, sót, cukrot, mesterséges ízesítő- és színezőanyagokat. A Vitamin Station legfontosabb célkitűzése az emberek egészségének megőrzése, helyreállítása, és az egészséges életmód népszerűsítése. Táplálék-kiegészítőink 1997 óta segítik egyre több ember egészségét. Munkatársaink (az élversenyzőtől kezdve a sportot szerető átlagemberig) lelkes kis csapata munkálkodik cégünk töretlen fejlődésén.

Tuti menü